THE BIG WHY VAN DIVERSITEIT

WE WILLEN NIET MORGEN MAAR VANDAAG BEGINNEN AAN DUURZAME RELATIES MET HET MILLENIAL-TALENT, VANUIT VERSCHILLENDE ACHTERGRONDEN, WAAR NODIG GAAN WE HEN HELPEN MET HET UITBOUWEN VAN EEN PROFESSIONELE CARRIÈRE.

De weg naar een inclusieve organisatie, waarin menselijke potentie wordt benut ongeacht sekse, geaardheid, etnische achtergrond of beperking is een weg waarin we te maken krijgen met pieken en dalen. Wanneer we doelen stellen die zogenaamd self-concordant zijn: doelen die worden nagestreefd om intrinsieke waarden te bevredigen, is de kans groter dat we succes boeken omdat de intrinsieke motivatie groter is en er meer persoonlijk geluk wordt ervaren.

Duurzame gedragsverandering komt voort uit het rendement als mens: de winst van een betekenisvol doel in het eigen leven en het leven van anderen. Wat we allang weten is dat doelen stellen een krachtige manier is om je prestaties en gevoel van welzijn in het leven te boosten. Wat minder bekend is, maar waar wel veel onderzoek naar is gedaan, is dat je van duidelijke doelen ook meer geluk kan ervaren. Dat gebeurt als de doelen zogenaamd ‘self concordant’ zijn. Doelen die verbonden zijn aan onze persoonlijke ambities, interesses, waarden en kracht.

Passie & grit
Binnen jouw bedrijf zullen er een aantal ambassadeurs zijn, die zich willen inzetten voor meer diversiteit. Om dit tot een succes te maken, moeten zij in staat zijn om doorzettingsvermogen en lef te tonen. Ook als het even tegen zit of de cijfers tegenvallen. Daarom zetten wij in op authentieke passie en grit, als doorslaggevende succesfactor op de lange termijn

WAT WE DOEN?
In drie dagen, drie uur per dag, tijd gaan we ‘de drie grote’ vragen beantwoorden:

1. Welke waarden passen bij jou op het gebied van diversiteit?
2. Wat geeft op het gebied van diversiteit betekenis aan jouw leven?
3. Wanneer ben jij op je best om van diversiteit een succes te maken? 

Aan het einde van de week hebben we in kaart gebracht op welke manier jij kan werken met diversiteit en een plan van aanpak. Op die manier geeft diversiteit jou meer energie, zingeving en geluk. 

KOSTEN:
De kosten van drie sessies, inclusief locatie en lunch zijn ongeveer 3500 euro, voor maximaal 10 personen. Voor een exacte offerte, kun je hier contact met ons opnemen. Wij reageren altijd binnen een dag.   

Contact